Cotele apelor Link-Ping-ului (pentru penultima oară)

E penultima oară când vă mai plictisim cu aşa ceva. Ultima va fi când vom ajunge printre primii 10! 😛  (După care vom considera că am atins apogeul şi ne vom retrage în culmea gloriei, punând blogul la naftalină, pentru posteritate :twisted:)

E drept, unii dintre noi sunt de părere că ZeList e un clasament nerealist, care nu reflectă adevăratele valori :mrgreen: Dar blogurile, ca şi oamenii, trebuie să aibă un scop în viaţă, nu-i aşa? Scop care, în cazul nostru, nu este locul 1 – fiindcă alţii şi-l doresc mai mult şi, între noi fie vorba, e posibil să deţină şi mai multe merite în acest sens 🙂

12 comentarii la “Cotele apelor Link-Ping-ului (pentru penultima oară)

    • Oricum am timp de gândire, cred că asta (înscrierea printre primii 10) nu se va întâmpla prea curând – presupunând că se va întâmpla vreodată!
      Normal că Nataşa stă mai bine – noi nu suntem în stare să atragem atât de mulţi pinguitori. Plus că, după ce unii şi alţii ne ignoră 2 ping-uri la rând, nu-i mai deranjăm cu altă ocazie!

      Apreciază

    • La ambii e al doilea ping care nu se întoarce. Dar nu-i bai. Dacă vor da ping-uri când vor deschide comp-ul, o să-i mai pinguim şi noi. Dacă nu, nu. Nu vrem nici să ne irosim timpul, nici să ne băgăm ca musca-n lapte pe diverse bloguri…
      Plus că popa nu toacă de două ori pentru o babă surdă, nu? 😆

      Apreciază

  1. Pingback: O criză de nervi « Ioan Usca

  2. Pingback: Comentarii la Apocalipsa – 7 « Ioan Sorin Usca

Comentariile nu sunt permise.