Nu pricep…

Blogul ăsta are o pagină care se cheamă „Schimb de link şi ping”.  Şi pagina asta începe cu următorul mesaj, zic eu, destul de mare ca să sară în ochii oricui:

CONDIŢII PENTRU SCHIMBUL DE LINK ŞI PING

Oare mesajul nu e scris într-o românească destul de corectă? E neinteligibil? Fiindcă eu una nu pricep de ce continuă să apară comentarii de genul ăsta.

Oricum, dragii babelor şi motanului, dacă nu puteţi face schimb de linkuri decât cu mail de confirmare, atunci aşteptaţi – o lună, două… nouă, până când om avea (dacă om avea) timp şi chef să trimitem mail-uri din astea…

Şi, ca să nu vă plictisiţi între timp, puneţi mâna şi mai citiţi câte ceva, de exemplu cele recomandate mai jos:

17 comentarii la “Nu pricep…

  1. Pingback: Nu pricep… - Ziarul toateBlogurile.ro

  2. Pingback: Inocentul – XXVI « Ioan Usca

  3. Pingback: Clipele « Noaptebunacopii's Blog

  4. Pingback: Comentarii la Ieşirea – 1 « Ioan Sorin Usca

  5. Pingback: Ioan Usca/Ioan Traia – Comentarii la Psalmul 57 « Ana Usca

  6. Pingback: Exerciţii « Nataşa

  7. Pingback: Friederike Mayröcker (1924) – Ca iarba s-o veşteji « Orfiv

  8. Pingback: Ars poetica « Caius

  9. La voi e simplu, ca asta e rostul site-urilor, dar pe mine pur si simplu m-au exasperat… Ii trimit la voi, data viitoare? Da’ le zic ca nu va place cu mail 😀

    Apreciază

  10. Pingback: Eu sunt mai saraca decat in 1989 Voi? « Hai ca se poate!

  11. Pingback: De ce nu pot eu sa mananc eu paine cu ceapa? Raspuns corect: de grija relatiei lui Basescu cu PDL « Hai ca se poate!

  12. Pingback: De ce nu pot eu sa mananc paine cu ceapa? Raspuns corect: de grija relatiei lui Basescu cu PDL « Hai ca se poate!

  13. Bag sama că, din cine stie ce pricină, skimbul de link cu acest simpatic blog a mers doar într-o directie. Sunt mâhnit, dar mă tratez 😉

    Apreciază

    • Nici chestia asta n-o pricepem – fiindcă în blogroll-ul nostru exişti. Uită-te mai bine. „Călin Hera” apare între „Cura de slăbire” şi „Cărţi dragi”. Presupun că WordPress-ul o dă în bară cu ordinea alfabetică când apar diacticice. Poate că de-aia nici nu te-oi fi descoperit în blogroll. Te sfătuim prieteneşte ca de acum înainte să faci căutările apelând la „Ctrl + F”.
      Oricum, simpaticule, poţi renunţa la tratament, că n-ai pentru ce te trata! 😛

      Apreciază

Comentariile nu sunt permise.